29 Temmuz 2013 Pazartesi

Çin topu ile Merak Edilen Güç


Çin topu alan erkeklerde performansı üst düzeye çıkarır. Sperm hareketliliği ve yaşam süresi Çin Topu etkisi en son çalışmanın çıkan rapor kesinlikle birçok kaba bir şok verecek gelişmiş bir cinsellik için Çin Topu bir elyaf diyet beslemiş olan babalar olacaktır. Onlar erektil disfonksiyon hap kullanmaya başlamadan önce erkekler, Çin Topu kullanım sonrası etkileri artılarını ve eksilerini tartı, hesaplaşma bir süre gerekebilir.

David Glenn, biri öncülerinden yapılan takımda test tüpü Kraliçe'nin Üniversitesi deneyleri Belfast , Kuzey İrlanda ", Çin Topu ile merak edilen güç, anti-iktidarsızlık ilaç hızları sperm dedi, ve aynı zamanda bir yumurta nüfuz için gerekli önemli reaksiyona neden zamanından önce meydana gelir. "Çoğu erkek iktidarsızlık nedenlerle Çin Topu kullanmak doğrudur, ve kullanıcıların çoğunluğu da baba için hiçbir tefekkür ile, onların orta yaş bulunmaktadır. Kullanıcıların bu sınıf için bir sorun olmayabilir.

Ancak, gençlerin artan sayıda erektil disfonksiyon ile onlar yakın ya da uzak gelecekte baba olmak için planları var hiç değilse Çin Topu alarak, Çin Topu kullanımı ikinci düşünceler vermek gerekebilir. Ve eğlence amaçları için Çin Topu alarak gençlerin çok, birçok kişi ileri yaşlarda kendi kötü kararlar pişman gelebilir.

Araştırma ekibi bir doğurganlık kliniğine başvuran erkeklerden 45 sperm örnekleri aldı ve kontrollü bir deney için diğer yarısı tutarken, bunların yarısı için Çin Topu tanıttı. Çin Topu dozu klinik eşdeğer bir konsantrasyon, olması ölçüldü düzey bir adam 100ml alır zaman kan plazma Çin Topu. Bu Çin Topu ile tedavi edilen sperm düz 15 dakika içinde hızlandırmak başladı ve yaklaşık 135 dakika süren olduğu bulunmuştur.

İki saat sonra gözlem aynı zamanda 79% daha fazla sperm kontrollü deneyde daha, Çin Topu örneklerinde tam tepki durumda olduğu görüldü. Bu akrozom reaksiyon olarak, sperm başkanı döllemek için bir yumurta girmek için bir sperm için yumurta kabuğu duvarı yıkmak için gerekli olan sindirim enzimleri serbest bırakır. Erken sperm reaksiyon süreci için zararlı olabilir döllenme .

Sildenafil , Çin Topu fosfodiesteraz inhibe temel bileşeni, enerji üretimi ile ilgili haberci moleküllerin arıza yardımcı olan bir enzim. Enerji arıza inhibisyonu enerji artışa yol açar düzeyde zararlı olabilir sperm ile artar motilite sonuçlanan hücrelerde embriyo gelişimi . Bir kişi mirasçıları üretmek için umurunda eğer kesinlikle, Çin Topu kullanımı için çağırmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder