1 Ağustos 2013 Perşembe

Çin Topu ile Gelen Jenerik Güç

çin topu
Çin Topu, kana karışarak hızlı bir etkiyle ilişkilerinizi güzelleştirir. Bu güzelleşmeyle birleşme sırasında isteksizlik, iktidarsızlık gibi istenmeyen problemleride yaşatmayacağından ilişkiye çok rahat girebilirsiniz. Aslında, Jenerik Çin Topu cinsel girmiştir sırasında eşiniz karşılamak için zor yeterli olacaktır ereksiyon, korumak ve sağlamak için yardımcı olur. Ancak, Jenerik Çin Topu kullanan erkekler gelişmiş bir cinsel dürtü, artan gücü ve daha hızlı şarj bildirdin. 


Ancak, ilaç, HIV ve Hepatit gibi elde cinsel yolla bulaşan hastalıklar, korumayı garanti etmez. Jenerik Çin Topu dozajlar tablet şeklinde, Çin Topu ağızdan tatbik edilmelidir. İlaç istenen sonuçları ile karşılaşmaya cinsel faaliyetleri 1 saat önce yönetmek için tavsiye edilir. Ayrıca, bu ilişki önce 30 dakika ile 4 saat alınabilir. Sağlık durumunun ses ise, o zaman yaklaşık 4 saat süren etkileri göstermek için 30 ila 45 dakika sürer. Doktorunuz tarafından reçete sürece ilaç günde bir defadan fazla uygulanmamalıdır olarak Çin Topu uygulamadan önce, sağlık hizmeti ile istişare zorunludur. Jenerik Çin Topu olası yan etkisizdir.

Tüm ilaç bazı yan etkileri olduğu için, bu nedenle Çin Topu de yok. Aslında, Genel Çin Topu yan etkileri kişiden kişiye bağlıdır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder