18 Eylül 2013 Çarşamba

Doğal Penis büyütme Yöntemi

penis büyütmek
doğla olarak da penisi büyüte bilirsiniz.
Gerçekten doğal olarak penis büyütmek ve ortalama veya ortalamanın altında büyüklükteki penis veda öğrenmek istiyor musunuz? Bize erkekler nedenle ancak boyutu ne olursa olsun çoğu erkeklerin penis büyütmek için mümkün isterdim penis büyüklüğü ya da eksikliği ile saplantı gibi görünüyor. Sonra olan bu uzunluk veya kalınlığı olsun, penis büyütme doğal olarak gerçekten mümkün.
Eğer penis büyütmek için nasıl keşfetmek istiyorsanız doğal olarak büyük olasılıkla zaten Soğuk sert gerçeği biliyorum.
Çoğu kadın penis büyüklüğü önemli değil ama sırtımızı açık ise onlar onların arkadaşları ile görüşmek ilk şey gibi görünüyor snicker olacak! Gerçekten önemli değildi Eğer bu görüşmelerde ortak bir yer olmaz düşünürdüm!
Acı gerçek şu ki en anketler eşleri penis ya, daha uzun hem de kalın ise çoğu kadın tercih edeceğini göstermektedir olmasıdır!
En doğal bugün penis büyütmek için nasıl bakalım.
Penis büyütmek için nasıl keşfetmek için en iyi yolu doğal olarak bazı temel anatomi anlamaktır. Penis hap ve cihazlar sadece geçici sonuç verir ve büyük bir risk ile gelmek gibi görünüyor.

Onların doğal olarak penis büyütmek için çok daha iyi alternatifler olarak bu hızlı düzeltmeleri kaçınmalısınız.
Penis yumuşak süngerimsi doku oluşur. Bu doku adı Corpus kavernosum denir. Bu doku penis kan doldurmak ve tutmanızı sağlar budur. Bu süngerimsi doku cerrahi ile artış olamaz ama egzersiz teknikleri genişletebilirsiniz, en çok kullanılan teknik Jelqing denir.
Jelqing binlerce yıl civarında olmuştur. Onların penis boyutunu artırmak için Jelqing kullandık Batı dünyasında dışında sayısız kültürleri vardır. Jelqing ile doğal olarak penis büyütmek için öğrenmek basittir.
Jelqing korpus kavernozumun yumuşak süngerimsi doku genişleterek penis daha fazla kan zorlamak için yapılır. Jeqling gerçekleştirerek günlük aşamalı olarak bu ilave strese uyum zorlayarak Corpus kavernosum daha fazla kan zorlayabilir. Doğru yapılan zaman tamamen güvenlidir.
Jelqing sadece önemli ölçüde penis ama çevresi uzunluğunu artırmak değil, aynı zamanda, bu en büyük şikayet ve erkek ve kadınların ilgi alanlarından biridir, penis kalınlığı büyük bir rol oynar!
Bu birkaç ay içinde 1-4 inç arasında sonuçları görmek için çok yaygındır.
Unutmayın, bu teknikleri sonuçları gecede görmezsiniz gibi sabır biraz egzersiz gerekir tamamen doğal, ancak sonuçları şok olacak.

1 yorum:

  1. 48 Hours, kadın ve erkeklerde cinsel isteği yenilemeye ve ereksiyonu güçlendirmeye yardımcı olur. 48hours, içildikten sonraki 1 saat içinde etkisini gösterir ve etkisi 48 saat sürer. Bu mükemmel formülün hiçbir yan etkisi yoktur.http://www.48hoursturkiye.com

    YanıtlaSil