18 Eylül 2013 Çarşamba

Penis Büyütme İpuçları

penis büyütme ipuçlarıNasıl penis büyütebilirsiniz? Penis egzersizleri gerçekten işe yarar mı? Bunların hepsi soru olduğu bilinen nedenlerle ilgi birçok erkek. Sana özel penis egzersizleri yardımıyla penis büyütme hakkında en az şey duydum ve belki de bunları denedim eminim. Bu egzersizler gerçekten işe ve 2-3 inç aralığında kazançlar elde mümkündür.
Ben sizin bunu, çünkü bu egzersizleri nasıl çalıştığını gitmek için gitmiyorum. Bu makalenin amacı, penis ya da kim şu anda bunları yapıyor ama zor herhangi bir ilerleme yapmak için buluyor büyütmek için bu egzersizleri denemek isteyenler için önemli ipuçları vermektir. Bu makale zaten penis büyütme ve penis büyütme egzersizleri temel bir anlayışa sahip çocuklar içindir.
Bu yaptığınızı ve ne bu egzersizleri yaparken farkında olmak gerekir bilmek çok önemlidir. Ben don `t patlamaları herkes` ın kabarcık ya da ancak 2 inç gibi bir şey kazanıyor 12 ay kadar sürebilir böyle bir şey istiyorum. Çok az bu tür kazanımlar elde ve umarım benim önerilerim çocuklar için bu daha ulaşılabilir yapmak için gidiyoruz.
Nasıl penis büyütebilirsiniz - Temel ipuçları!
Sağlıklı ereksiyon - bu egzersiz penil gelince, bu doğru yoğunluk kullanmak için gerçekten önemli. Egzersiz yeterli yoğun değilseniz varsa, çok az ilerleme olacak, ve egzersiz programı çok yoğun ise o zaman üzerinde tren olacak.
Normalde sağlıklı ve güçlü ereksiyon var ama egzersiz bittikten sonra ereksiyon yapamıyorsanız, o zaman büyük olasılıkla çok yoğun eğitim verdi. Bu durumda yoğunluğunu sonraki etrafında zaman ve / azaltmak ya da penis kurtarmak için daha fazla zaman vermek gerekir. Penis egzersizleri Bütün amacı, egzoz değil, penis gençleştirmek için. Bazı çocuklar penis bir çalışmadan sonra bitkin olduğu varsayalım ama bu durum böyle değil inanıyoruz.

Karışıma mastürbasyon ekleme birçok erkek yararlı buldu bir şeydir, onların kazançları için bir destek vermek için yardımcı olduğu aynı zamanda da dayanıklılık artar çünkü sadece. Yani önce ve egzersiz birkaç dakika sonra mastürbasyon deneyebilirsiniz.
Sonra penis en büyük yer almaktadır çünkü burada akılda tutulması gereken önemli şey, mümkün olduğunca yakın boşalma kenarına penis tutmaktır. Onun erkeklik neredeyse 4 inç eklemek başardı bir adam, her zaman penis egzersiz sonrası (doruk yakın Mastürbasyon ama ejaculating değil) kenarlı! İlk başta o sadece 10-15 dakika bunu yapmak mümkün ama sonunda o 60 dakika için bunu yapmak başardı. Ayrıca her çalışmadan sonra doruğa değil yararlı buldu.
Sonra tekrar yoğunluğuna bağlı olarak kullanmak ve bunu ne kadar, mastürbasyon kazanımlar üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir, çünkü çok fazla mastürbasyon istemiyorum. Egzersiz yoğunluğunu zaten sınırı üzerinde ve aynı zamanda karıştırmak için oldukça uzun ve yoğun mastürbasyon oturumları eklerseniz o zaman büyük olasılıkla çok fazla. Yani karışıma mastürbasyon eklemeyi deneyin ve size yardımcı olur ya da değil görebilirsiniz. Eğer sağlıklı ve güçlü ereksiyon almıyorsanız, bunu bırakmak gerekebilir.
Boşalma de size kalmıştır. Kazanımlar maksimize olduğuna inanıyoruz erkeklerin çok var 2 saat önce veya egzersiz sonra don `t boşalmak eğer. Bu arkasındaki nedeni penis bir egzersiz yaptıktan sonra, kan dolu rahat ve normalden daha büyük olması olmasıdır. Boşalma penis küçülür, sözleşmeler ve kan akımı azalır olmasıdır sonra ne olur. Ama sonra tekrar birçok erkek onlar atılır olsun veya olmasın büyük kazançlar yaptık!
Gibi soru sorma tutmak çocuklar bir sürü "nasıl penis egzersizleri ile penis büyütebilirsiniz? Sadece` t yapabilirsiniz it! "
Uygun tekniği gerçekten çok önemlidir ve kazanç ve hiçbir kazanç arasındaki fark anlamına gelebilir. Uygun olmayan teknik bazı çocuklar herhangi bir kazanç yapamazsınız neden ana nedenlerinden biridir. O kadar çok çocuklar uygun teknikleri öğrendim ve sıçrama uzanıyor Jelqing veya kullanırken yanlış kulpları kullanmak değil.
Penis egzersizleri kendilerini ana zor değil ama aslında başlamadan önce ilk olarak uygun teknikleri öğrenmek emin olmalısınız. Bunu yapmak için uygun bir penis büyütme programına yatırım gerekebilir ama onu öder.
Acı yok - bu bina kas söz konusu olduğunda hiçbir kazanç çok ünlü ve çok doğru spor salonu sloganıdır. Ama daha büyük penis yapı söz konusu olduğunda, o zaman bu sloganı ölü yanlıştır. Spor salonunda ağırlık kaldırma gibi adamlar, bazıları, onlar don `t egzersiz sırasında ağrı hissediyorum, sonra penis büyümesi değil sürece inanıyorum. Bu penis egzersizleri gelince o ağrı oluşmaz gereken bir şeydir, ve zaman yok, durmak gerekir.
Bir "maço" zihniyet Bu tür sadece zarar ve eğitim olabilir gibi hissediyorum çok yoğun o zaman büyük olasılıkla. Penis egzersizleri yaparken ağrı yaşıyorsanız o zaman çok yoğun ya eğitim ya da yanlış technique.When kullanarak = Hayır kazanç penis egzersiz Ağrı için geliyor!
Nasıl uygun bir ısınma olmadan penis büyütebilirsiniz? Bu pek çok erkek kısmını temel ısınma dışında bırakmak için sormak için bir önemli bir sorudur. Genellikle kazanç çok yavaş ya da bir adam düzgün ya da hiç ısınma olmadığı zaman tamamen durdurmak olduğu durumda!
PEgym forumun birçok üyesi gibi takma Shiver kullanan bir adam olarak, bunun için göstermek için çok az ay ve ay boyunca sürekli onların penis icra var. O bazı kazanımlar ile birkaç yıl için onun erkeklik icra ama çok değil. Bu yüzden problemi analiz etmek ve anlamaya karar verdi. o ısınırken önemini bilmediğini ortaya çıktı. Düzgün ısınma çalıştırmadan sonra tüm önceki yıllarda araya daha fazla olan sadece birkaç hafta içinde 0.5 inç kazandı.
Isınma amacı, penis dokusu ve bağ daha elastik hale getirmektir. Ff penis daha elastik almaz, o zaman daha fazla ısı gerekir. Farklı ısınma yöntemleri kullanın ya da sadece uzun ısınmak olabilir.
Başka bir gerçekten önemli ipuçları hatalarından öğrenmektir. Belirli bir rutin ya da belirli egzersizleri yaparak ve don `t iş yapıyorsanız, yeni bir şey deneyin. Tabii ki ilk başta başlamak zaman, gerçekten penis ve ne değil `t için en iyi olanı biliyor olabilir, ama zamanla size erkeklik ile senkronize tamamen olmalıdır - Eğer dikkat ederseniz!
Tabii ki ilk etapta büyük hatalardan kaçınmak için baştan uygun bir penis büyütme programı takip başlatmak için son derece yararlıdır ama hiçbir program mükemmel ve bazı deneyler her zaman gereklidir.
Ayrıca sabır ve yavaş yavaş yukarı taşımak için çok önemlidir. En iyi kazanımlar elde adamlar çok fazla yoğunluk kullanarak ve büyümek için yeterli yoğunluk kullanmadığınız arasındaki doğru dengeyi bulduk. Siz de yoğun yetiştirmek istemiyorum ama aynı zamanda altında-tren istemiyorum. Anahtar, bu ikisi arasında ediliyor. Her zaman biraz altında-tren daha iyi ve aşırı tren.
Aşırı eğitim özellikle başlangıçta, çok fazla yoğunluk kullanmak için değil önemli olan neden olan, çok cesaret kırıcı olabilir. Eğer, çok hızlı bir şekilde taşınmış olabilir ilk göstergesi zayıf ereksiyon olduğunu. Sizin hakkınızda bir sıcak civciv ile almak için zaman zayıf bir ereksiyon için ne ise tabii ki, böylece tekrar penis egzersiz asla sinirli olabilir.
Bu anlık utanç daha kötü ne olabilir diye, sürekli çok yoğun eğiterek, bunu zor gelecekte kazanç sağlamak için bulacağız olmasıdır. Bu penis uyum sağlar ve yoğunluğunu arttırmak gibi sert alır akılda tutmak önemlidir. Yani sadece onu yüzünden, artık kazanç sağlamak mümkün olmayabilir, ama aynı zamanda gelecekte kazanımlar elde değil. Burada anahtar ilk başta ışık ve belki de altı tren başlar ve sonra yavaş yavaş yoğunluğunu arttırmaktır.
Erkek bir çok kullanırım aşırı eğitim herhangi bir tehlike, önlemek için bir gerçekten kolay yolu kazançlar geçinceye kadar eğitim yoğunluğunu artırmak için değil. Yani kazanıyor durdu varsa o zaman yoğunluğunu artırabilir ve tekrar kazançlar elde durana kadar bu yoğunluk kullanın ve tekrarlayın.
Peki penis egzersizleri ile penis büyütebilirsiniz? Peki, bu ipuçlarından bazılarını uygulayarak. Ben ve olmamalı `t ne yapılması gerektiği hakkında ve burada gidebiliriz. Önemli olan ciddiye almak ve ona adanmış olduğunu. En iyi sonuçları almak erkeklerde penis büyütme saplantı yatılı-hat vardır. Sen adamak zorunda - bu 3-12 ay veya daha fazla - hedef bağlı olarak. Eğer meydan için ise, ben kesinlikle çok daha büyük olasılıkla başarılı olmak bu şekilde çünkü uygun bir penis egzersiz programı almak için çağırıyorum.

1 yorum:

  1. 48 Hours, kadın ve erkeklerde cinsel isteği yenilemeye ve ereksiyonu güçlendirmeye yardımcı olur. 48hours, içildikten sonraki 1 saat içinde etkisini gösterir ve etkisi 48 saat sürer. Bu mükemmel formülün hiçbir yan etkisi yoktur.http://www.48hoursturkiye.com

    YanıtlaSil